Met de festival shirts van SuperFout maak je elke festival look compleet!

Van kattenshirt tot galaxyshirt. Foute festival shirts koop je bij SuperFout!

Op elk festival in Nederland zie je wel iemand met een superfout festival shirt, die jij eigenlijk ook supertof vind.. Maar waar halen ze deze ‘ festival shirts’  toch vandaan? Waar shoppen hun toch voor die ultieme festival look? Bij SuperFout natuurlijk! Al jaar en dag zijn wij vaste leverancier van de foutste kleding van Nederland en België! Of je nu een fout shirt spot op Lowlands, Tomorrowland, Mysteyland, Down the rabithole, Defqcon 1, Awakenings of zelfs op de zwarte cross.. De kans is groot dat deze bij SuperFout vandaan komt! Want wat is er nou leuker dan een festival? Een festival in een superfout festival shirt! Waarom? Al is het alleen maar voor de oneindige stroom van aandacht die je er mee krijgt! Uit onze ervaring hebben wij op elk festival wel weer een onvergetelijke ervaring door één van onze shirts. Zo hebben wij danzij onze opvallende shirts bij artiesten in de backstage gezeten, talloze flashes gehad en liters gratis drank.. De shirts verdienen zichzelf terug!

Onze foute t-shirts lijn bestaat voornamelijk uit kattenshirts en shirts met printjes waarvan de meeste mensen moeten lachen. Combineer dit met een zonnige dag, een lekker drankje en een lading goede muziek voor de ultime feestdag!

Wacht niet langer en bestel snel jouw foute festival shirt en steel dit jaar de show op pinkpop, lowlands, pukkelpop of elk ander willekeurig festival in jouw foute shirt!

Mocht je nou dankzij onze shirts iets leuks meemaken? Fotos van deze epische gebeurtenissen kunnen uiteraard gemaild worden naar info@superfout.nl of tag ons op instagram  @Superfout of met de hashtag #Superfout

© 2015 - 2017 SuperFout! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel