• Kerstman huisdier verkleedpakje
    Kerstman huisdier verkleedpakje

    Maatvoering:
    Twijfel je over welke maat je van dit leuke dierenpakje moet bestellen? Geen Nood! Je kan je hond of kat altijd even opmeten zo dat je zeker weet dat de maat van onze dierenpakjes goed is! Kijk snel hieronder voor de…

    € 19,95

De foute kersttrui, een perfect cadeau voor de kerst!

Bij SuperFout geloven wij al jaren in de foute kersttrui (ook wel ugly sweater genoemt), Elk jaar hebben wij dan ook de leukste kersttruien van Nederland te koop! Hieronder zie je een overzicht van onze kersttruien uit de collectie van dit jaar.
Natuurlijk komt SuperFout ook in 2017 met een nieuwe lijn lelijke kerst truien! De designs van deze truien zijn nog even geheim maar zullen ruim voor de kerst alvast online staan.

Wat is er zo leuk aan een foute kersttrui?

De foute kersttruien hype is uit Amerika (daar ook wel bekend als de Ugly Christmas Sweater, of Funny Christmas Sweater) komen aanwaaien en is sinds een paar jaar ook in Nederland een begrip aan het worden. Het principe is vrij simpel: je zoekt de lelijkste, foutste, of misschien wel grappigste trui uit die 'toevallig' en kerst thema heeft. Vervolgens doe je deze foute kersttrui aan naar je kerstborrel, kerstfeest of kerstviering en je steelt de show.
Bij sommige bedrijven hebben zelfs hele competities waarbij je iets kunt winnen als je dé foutste kerst trui aan hebt! Natuurlijk wil SuperFout je hier bij helpen! Wij hebben een assortiment vol foute kersttruien! Sterker nog; wij zijn van mening dat wij niet alleen de meest foute kersttrui van Nederland in ons assortiment hebben (en de goedkoopste), maar ook dat jij elke  foute truien wedstrijd kunt winnen met onze foute kerstruien!

Neem onder deze pagina alvast even een kijkje naar de foute kersttruien die wij in 2015 in ons assortiment hadden, de kans is groot dat wij deze modellen ook weer in 2016 zullen aanbieden! Welke nieuwe foute kersttruien hier aan toegevoegd gaan worden dat is nog even een verassing.....

Bestellen?

Zie jij hieronder een foute kersttrui uit die je graag wil bestellen? Geen probleem! Stuur even een mailtje naar Info@superfout.nl, of neem contact met ons op via de chat (rechtsonderin de website) en wij zorgen ervoor dat jij deze kerst dé foutste trui hebt die er in Nederland te vinden is!

Wil je de foute kersttrui liever als cadeautje geven? Ook dit is geen probleem bij Superfout! Geef het even aan bij je bestelling, en wij pakken de kersttrui leuk voor je in!

© 2015 - 2017 SuperFout! | sitemap | rss