• Goku compressie shirt
  Goku compressie shirt

  Wordt de held van de sportschool met dit Goku compressie shirt!Tijd voor iets nieuws bij SuperFout! Wij geven jullie nu de mogelijkheid om zelf in de huid te kruipen van de superhelden en aint-helden uit Dragonball Z!

  Met deze…

  € 19,99 € 14,99
 • Uitverkocht

  Vegeta compressie shirt
  Vegeta compressie shirt

  Wordt de anti-held van de sportschool met dit Vegeta compressie shirt!Tijd voor iets nieuws bij SuperFout! Wij geven jullie nu de mogelijkheid om zelf in de huid te kruipen van de superhelden en aint-helden uit Dragonball Z!

  Met…

  € 19,99 € 17,49
 • Cell - DBZ compressie shirt
  Cell - DBZ compressie shirt

  Wordt de anti-held van de sportschool met dit Cell compressie shirt!Tijd voor iets nieuws bij SuperFout! Wij geven jullie nu de mogelijkheid om zelf in de huid te kruipen van de superhelden en aint-helden uit Dragonball Z!

  Met…

  € 19,99 € 14,99

Wordt de (anti-)held van de sportschool met onze Dragonball Z compressie shirts!

Tijd voor iets nieuws bij SuperFout! Wij geven jullie nu de mogelijkheid om zelf in de huid te kruipen van de superhelden en aint-helden uit Dragonball Z!

Met deze super toffe (maar misschien wel een béétje foute) Dragon ball Z compressie shirts (ook wel bekend als compression shirts of rash guard) kan je heerlijk sporten en hoef je niet gek er van op te kijken als iedereen jouw (nep?) spierballen bewonderd! Dankzij de super elastische stof van dit compressie shirt kan je heerlijk je spieballen flexen zoals Goku zonder ook maar een beetje tegengewerkt te worden door het shirt.
Ben je eigelijk op zoek naar een shirt voor tijdens andere sporten zoals wielrennen ? Ook dan hoef je niet verder te kijken want de compressie shirts van SuperFout zijn ook voor andere sporten  héél erg fijn om te dragen. Ze houden je lekker warm, en absoberen snel al het zweet, maar ook na het sporten is dit shirt ideaal om te wassen, het is namelijk strijkvrij en verschrikkelijk snel droog!

Sport je liever niet en drink je graag een biertje? Dan kan je natuurlijk iedereen gemakkelijk inponeren in dit Dragon Ball Z shirt met nep spierballen!

Last but not least willen wij van SuperFout dit compressie shirt aanraden voor de carnaval! Je kan het shirt dankzij de elastische materialen die gebruik zijn fijn over je normale kleding aantrekken en als je je haar in grote spikes op je hoofd maakt heb je nog een makkelijk (en super goedkoop) outfit ook, die zeker door iedereen erkend en gewaardeerd zal worden! Eigenlijk is dit dus dé ultieme carnavals outfit waar je al jaren lang op zat te wachten zonder dat je het zelf wist!

Er is keuze uit 3 (Goku, Vegeta, Cell) modellen, maar wie weet komen er in de toekomst nog wel veel meer!

Maatvoering:
Onze compressie shirts (ook wel compression shirts genoemd)  vallen ruim! Heb je normaal een maat L, bestel dan een maat M

Materiaal
Dit verschrikkelijke stoere compressieshirt is gemaakt van top kwaliteit polyester en spandex, maar schrik niet; dit is niet van dat vieze, kleffe, plakkerige polyester, maar heerlijk zacht, glad en van goede (dikke) kwaliteit.
Wij beloven dan ook dat jij chillste draagervaring hebt in de sportschool, tijdens het sporten of tijdens het bier drinken met carnaval van dit super foute Dragon Ball Z shirt!

© 2015 - 2017 SuperFout! | sitemap | rss