Krijg nu een gratis nanoblocks bouwpakket t.w.v. €15 bij elke bestelling!

Superfout.nl heeft er een nieuw broertje bij: Nanobrick.nl. Natuurlijk moeten we dit heugelijke feit vieren! Vandaar dat wij bij elke bestelling van Superfout nu een gratis nanoblocks bouwpakket erbij geven! Hoe leuk is dat?

Natuurlijk volgt nu de vraag: maar wat zijn nanoblocks dan? Hier kunnen wij een heel simpel antwoord op geven... Nanoblocks zijn bouwblokken, vergelijkbaar met de bouwblokken van Lego, maar dan op een héél klein formaat. Een nanoblock is gemiddeld 1/8ste van een lego blokje. Wat kan je dan met deze nanoblocks? Nou! Hele leuke dingen bouwen! Denk aan motorfietsen, game figuren, dieren, eten en drinken e.t.c! Op www.nanobrick.nl kan je meer dan 150 verschillende modellen vinden. Wij zijn een officieel verkooppunt van oa de merken: Kawada nanoblocks, LNO, Wise hawk en LOZ

Vind je hier nou niets aan? Geen nood! Geef het nanoblocks bouwpakket dan gewoon lekker aan je broertje, zusje, nichtje, neefje, of wie dan ook, want voor nanoblocks is er altijd wel een liefhebber in de buurt!

Vond je dit nou een hele toffe actie en wil je meer nanoblocks op nanobrick.nl kopen? Zorg dan dat je de kortingscode  "SUPERFOUT" gebruikt bij het uitchecken, dan krijg je automatisch 10% korting op je aankoop!
 

© 2015 - 2018 SuperFout! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel