Samenwerken met Superfout?

Tegenwoordig kan je er niet meer om heen, iedereen zal en moet een blog hebben; wij dus ook! Hieronder kan je een lijst vinden van toffe acties die wij hebben gedaan over de jaren en her en der wat nieuws over ons assortiment, misschien stoppen we er zelfs af en toe wel een leuk artikel tussen over Superfout of over de nieuwste foute kleding trends!

Wil jij zelf in de lijst van BS-ers komen staan (BekendeSuperfouters ;)) komen te staan? Tag ons dan gerust op Instagram of gebruik de hashtag: #Superfout en wij vinden jou vanzelf!
Heb jij een leuke actie of heb je een leuk evenement? Misschien ben jij wel de tofste Social media influencer van Nederland en wil je in ruil voor een shoutout wel een gratis truitje ontvangen, geen probleem! Wij staan altijd open voor toffe acties in samenwerking met jou! Stuur gerust een mailtje naar info@superfout.nl om samen naar de mogelijkheden te kijken.

De Lama’s <3 Superfout.nl

De Lama’s <3 SuperFout Met een naam als de Lama’s ben je natuurlijk al aan het goede adres bij Superfout.nl. Mede dankzij socialmedia Eindbaas Stefan de vries (klikkerdeklik voor zijn instagram) wisten de Lama’s deze geweldige Lama kersttruien te vinden. Wat eigenlijk bedoelt was als een grapje voor één van Stefan zijn nieuwe video’s mondde uit […]

3FM Serious Request 2016 – 2017 – 2018?

3FM Serious Request – Foute kersttrui domien In een samenwerking voor het glazen huis 2016 heeft Superfout.nl samen met 3FM een foute kersttrui laten maken voor Domien die op dat moment in het glazen huis zat ‘opgesloten’. Fouter kan het bijna niet! Deze trui is uiteindelijk geveild voor maarliefst €410!  Een verschrikkelijk mooi bedrag waar […]