Toont alle 26 resultaten

Foute kersttrui kopen?

Voor het kopen van een foute kersttrui ben je bij Superfout aan het juiste adres! Bekijk snel onze unieke kersttruien hieronder.

34.99 incl btw.
34.99 incl btw.
39.95 incl btw.
34.99 incl btw.
39.95 incl btw.
34.99 incl btw.
39.95 incl btw.
39.95 incl btw.
39.95 incl btw.
Sale!
Oorspronkelijke prijs was: €39.95.Huidige prijs is: €29.95. incl btw.
Sale!
Oorspronkelijke prijs was: €39.95.Huidige prijs is: €24.95. incl btw.
Sale!
Oorspronkelijke prijs was: €34.99.Huidige prijs is: €24.95. incl btw.
Sale!
Oorspronkelijke prijs was: €34.99.Huidige prijs is: €19.95. incl btw.
34.99 incl btw.
34.99 incl btw.

Een kersttrui voor iedereen.

Of je je nu identificeert als man, vrouw, genderneutraal of rendier, ‘t maakt niet uit bij superfout! Wij vinden dat iedereen in onze geweldige kersttruien mag (moet?) rondlopen! Niets is toffer dan een kersttrui waarmee jij de show kan stelen op elke party! We hebben al truien vanaf €9,95 dus duur zijn ze ook niet!

 

Leuk zo'n foute kersttrui, maar waar komt het eigenlijk vandaan?

Wij van Superfout hebben het proberen uit te zoeken voor je! Begin jaren '50 kwamen de eerste commercieel verkrijgbare kersttruien op de markt. Al snel werd er (vaak door oma's) besloten om deze truien zelf te maken, deze kerstsweaters werden dan op kerstdag gegeven aan de kleinkinderen en zo bedachten ze in de jaren 80' om hier eens flink de draak mee te steken. Al snel werden de kersttruien op TV getoond en werden deze steeds lelijker, grappiger en leuker qua design, want iedereen wou een unieke foute kersttrui. Tegenwoordig heeft ieder tv programma (VI), bekend persoon (ronaldo) of bekende sportclub (feyenoord) wel een eigen foute trui. Jammer, want door deze cashgrabs komen de échte foute truien niet meer in het nieuws!

 

Wat is het verschil tussen de heren kersttrui en de dames kersttrui?

Veel van onze concurrenten zullen je een mooi praatje ophangen dat de dames kersttruien een ander model hebben dan de heren kersttruien en vice versa. Helaas moeten wij je hier even teleur stellen, tenzij je een kerstjurkje koopt kom je altijd bij het zelfde model kersttruien uit voor zowel de dames en heren. Bij superfout.nl dachten wij 'fuck it, wij zijn gewoon eerlijk naar onze klanten toe' dus wij noemen onze kersttruien 'unisex'. Unisex kersttruien houden in dat ze zowel bij mannen als bij vrouwen gewoon verschrikkelijk leuk staan, en dat is wat je wil; een geweldig leuke kerst trui die je met veel plezier naar elk feestje draagt, en dat is wat Superfout.nl heeft weten te maken voor je!

 

 

Kersttrui kopen

Gezien jij op deze pagina terecht bent gekomen weten hebben wij z'n voorgevoel dat jij op zoek bent naar een unieke foute kerst trui, die je niet bij de postcode loterij krijgt, of die je even snel bij de kruidvat of hema scoort, want die kersttruien.. daar loopt half het land al in! Nee, jij bent op zoek naar een écht unieke kerst trui waarmee je menig ugly christmas sweater feestje zal winnen; en dan heb je geluk! Superfout heeft een aanbod kerstkleding waar je U tegen zegt. Hierboven staat onze uitgebreide catalogus kersttruien, en ze het nou zelf, zijn ze niet geweldig? We hebben voor iedereen wel iets, of je nu van star wars kersttruien houdt of liever een kattentrui met pizza en een kat (grumpycat in kerstsfeer anyone?) in een kerstmuts wilt. We hebben zelf kerstkleding met een T-rex naast een kerstboom! Je kan het zo gek niet opnoemen of wij hebben het wel, en zo niet dan maken wij het wel voor je!

 

  

Superfout: speciale foute kersttruien

Waarom zou je een foute kersttrui van Superfout moeten kopen? Heel simpel, jij houdt van foute kleding en wij houden van foute kleding maken! Dankzij een stel vrij creatieve maar tikkeltje gekke mensen die bij Superfout werken zorgen wij er elk jaar weer voor dat elk kerstfeestje er nog leuker uit ziet door onze gave kersttruien! Heb jij bijvoorbeeld onze batsende rendieren christmas sweater al gespot? Of wat dacht je van onze grappige kim jong kersttruien!? Geheid een knaller op elk feestje!