Bestelling retourneren

Na het ontvangen van het pakketje heeft u de mogelijkheid om de artikelen + retourformulier binnen 14 dagen retour te zenden. De verzendkosten zijn hierbij voor eigen rekening.

Download hier het retourformulier!

Retourvoorwaarden:

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden.

Onze overige retoursvoorwaarden zijn:

– Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen. Indien er een kledingstuk is met een gebrek hieraan (Bijv. een gaatje) stel ons dan eerst op de hoogte, en probeer dit niet zelf te repareren.
– Producten die speciaal voor u gemaakt of besteld zijn (maatwerk) kunnen niet geretourneerd worden.
– Bijou en lingerie kan uit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd worden.
– Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper (Dit is in veel gevallen tussen de €3 en €6). Superfout raadt de klant aan om het retour zenden van een artikel indien nodig via aangetekende post te doen. In het geval van een retour draagt u het risico voor de verzending dus zullen wij adviseren om het verzendbewijs goed te bewaren.
– Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.
– Indien niet aan onze ruil- en retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen aan u terug te sturen en u de verzendkosten in rekening te brengen.

Schade
Schade aan de producten dient binnen 7 dagen na ontvangst aangegeven te worden. Na deze periode is garantie op gaten/scheuren niet meer mogelijk.

Geld retour, of liever omruilen?
Bij retouren bieden wij u twee keuzes:

  • Retour zenden waarbij het bedrag van de producten teruggestort wordt op uw rekening
  • Retour zenden waarbij er gekozen wordt voor een nieuw product.

Uw keuze kunt u maken op het retour formulier.

Afkoelingsperiode

Je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 als u dit via pakketpost doet, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@superfout.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Klachten
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@superfout.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retourformulier
Zorg ervoor dat het Retourformulier altijd toegevoegd is bij de retour.

Download hier het retourformulier!