Betaalmethoden

IDEAL

Met iDEAL betaal je eenvoudig, veilig en snel al jouw online aankopen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Groot voordeel van betalen met iDEAL is, dat we alle voorradige artikelen direct aan uw leveren.

Klarna 

Klarna voert voor Superfout het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product te betalen. Je kunt bij ons betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €250,-

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kan bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Klarna website.

Bij het gebruik van Klarna wordt er door deze partij een kleine betaaltoeslag gerekend, deze kosten zijn direct zichtbaar in het bestelproces.

VISA EN MASTERCARD 

Bij Superfout kan veilig betaald worden met Mastercard en Visa. Na verificatie wordt jouw bestelling direct verwerkt. Het versturen van de gegevens naar de creditcard maatschappij, het autoriseren en de terugmelding van de autorisatie vindt doorgaans plaats binnen 15 seconden. Jouw creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet door ons opgeslagen.

SOFORT Banking

Met SOFORT Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! Je gebruikt hiervoor gewoon jouw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat jouw bestelling – sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving – direct kan worden verwerkt.

PAYPAL

Met PayPal kunnen bedrijven en consumenten met een e-mailadres betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier. De service van PayPal, waarmee gebruikers gratis betalingen kunnen versturen, kan worden gebruikt vanaf pc’s en mobiele telefoons.

Bancontact / Mister Cash

Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor vlot betalingsverkeer en groeide intussen uit tot Beglische marktleider van elektronische kaartbetalingen. Betalingen via deze weg zijn voor ons direct zichtbaar waardoor de order zo snel mogelijk in behandeling genomen kan worden.

BANKOVERSCHRIJVING

Je kan ervoor kiezen om het totaalbedrag via een handmatige overschrijving over te maken aan Superfout. Je dient dan zelf de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Vooruitbetalen is een veilige manier van betalen waarbij het bedrag één of meerdere dagen onderweg zal zijn voordat het bij Superfout wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van jouw bestelling. Zodra de betaling binnen is, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging.

Wil je een bestelling doen via een bankoverschrijving? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier met jouw aanvraag. Wij zullen dit zo snel mogelijk beantwoorden.