De Stoffen van Superfout truien.

Over de jaren heeft Superfout er naar gestreefd om zijn producten zo fijn mogelijk te maken. Helaas heeft dit er toe geleid dat wij regelmatig een andere stof en maattabel gehad hebben. Om alle verwarring te voorkomen kan je op deze pagina alle informatie vinden die je nodig hebt om voor jou de meest perfect zittende trui in de allerlekkerste stof te kiezen.

Premium Sweatstof

Omdat er veel vraag was vanuit onze klanten voor een dikkere en nóg zachtere stof hebben wij na veel bloed, zweet, en een handjevol tranen ons onderzoek eindelijk kunnen afsluiten. We hebben hem gevonden; de fijnste stof waarin je ooit een foute trui zal vinden!

De premium sweatstof voelt heerlijk zacht aan en door de manier waarop de stof gemaakt is laat deze ook nog eens heel veel lucht door waardoor je er niet in gaat lopen zweten! Ideaal voor elk feestje!

Polykatoen

Deze mix van polyester en katoen voelt zijdezacht aan en zorgt ervoor dat de print op de trui er goed uitkomt. Echter door zijn elasticiteit vallen deze truien erg ruim uit. Hierdoor raden wij dan ook iedereen aan om onderstaande maattabel goed in de gaten te houden bij het bestellen van deze producten. Het kan zomaar zijn dat je één of misschien wel twéé maten kleiner moet bestellen dan je gewend bent!

 

Maattabel

Maattabel Premium sweatstof

  Lengte Borst Mouw  Schouder
S 66cm 54cm 66cm 44cm
M 68cm 57cm 68cm 46cm
L 70cm 60cm 70cm 48cm
XL 73cm 63cm 72cm 50cm

Maattabel Polykatoen

  Lengte Borstkas Mouwen Schouder
S 67cm 60cm 62cm 48cm
M 70cm 63cm 64cm 50cm
L 72cm 66cm 66cm 52cm
XL 74cm 69cm 68cm 53cm