Een foute kersttrui kopen, doe je bij Superfout!

Wil jij dit jaar een unieke kersttrui? Hieronder staan alvast een paar hele foute voorbeelden!

Uitverkocht
34.95 incl btw.
Uitverkocht
34.95 incl btw.
34.95 incl btw.

De foute kersttrui

Al jaren zie je ze in het buitenland voorbij komen, maar nu kan je ze ook in Nederland vinden: de foute kersttrui! Bij Superfout geloven wij al jaren dat dit één van de leukste trends is die naar ons kleine kikkerlandje is overgewaaid. Bij Superfout hebben wij dan ook besloten dat wij jou, als klant het aller tofste en leukste aanbod ugly christmas sweaters willen aanbieden, vandaar dat wij ook dit jaar al weer vroeg zijn begonnen met het designen van onze grappige kersttruien om zo het leukste en foutste aanbod van Nederland te hebben!

Nergens zal je kersttruien vinden die fouter zijn dan die van Superfout! (Het zit hem tenslotte al in de naam..)

34.95 incl btw.
34.95 incl btw.
Uitverkocht
34.95 incl btw.

Materiaal

De kersttruien van Superfout zijn leverbaar in twee soorten materiaal (Het materiaal van de trui staat aangegeven bij het product). De fullprint truien zijn gemaakt van hoogwaardig polykatoen, de gebreidde truien zijn gemaakt van 100% acryl en zijn heerlijk warm zodat je deze ook naar de leukste kerstborrels buiten de deur kan dragen.

34.95 incl btw.

Polykatoen kersttrui

Uitverkocht
34.95 incl btw.
34.95 incl btw.

Kerst trui bestellen

Zie jij op deze pagina een foute kersttrui uit die je graag wil bestellen maar heb je problemen met bestellen? Geen probleem! Stuur even een mailtje naar Info@superfout.nl, of neem contact met ons op via de chat (rechtsonderin op de website) en wij zorgen ervoor dat jij deze kerst dé leukste kerst trui hebt die er in Nederland te vinden is!

Kersttrui als relatiegeschenk

Een kersttrui als relatiegeschenk, heb je daar als eens aan gedacht?! Nee? Dan is dit de uitgelezen kans om dat eens te doen!
De foute kersttrui is al jaren een hit in Nederland, en ook de aankomende jaren zal dit een hit blijven.. Maar hoe leuk is het als je aan je klanten, leveranciers of personeel een gepersonaliseerde kersttrui cadeau kan doen?!  Superfout is uniek hierin! Wij kunnen de kersttruien voor jullie personaliseren tijdens het drukken! Geef deze kerst een uniek super cadeau in de vorm van een kersttrui!

Welke modellen kersttruien zijn er beschikbaar?

Indien gewenst kunnen wij zelfs een custom design voor u maken! Wie wil dat nou niet, een unieke kersttrui die niemand heeft?! 

Wat kost een gepersonaliseerde kersttrui?

De prijs van de kersttruien is afhankelijk van de afname en de besteldatum. Wij gaan er  in ieder geval alles aan doen om een zo scherp mogelijke offerte aan te bieden! Stuur snel een mailtje naar Info@superfout.nl voor de mogelijkheden.