Festivalshirts kopen? Superfout natuurlijk!

Met de festivalshirts van Superfout maak je elke festival outfit compleet! Hieronder alvast een selectie.

24.95 incl btw.
24.95 incl btw.
Sale!
Oorspronkelijke prijs was: €24.95.Huidige prijs is: €14.95. incl btw.

Festivalshirts exclusief bij Superfout

Als je van exclusieve feestkleding houdt dan zit je bij Superfout aan het goede adres! Onze foute shirts maken elke festival outfit compleet! Nergens anders in Nederland of België zijn de foute t-shirts van Superfout te koop (tenzij wij deze daar zelf verkopen.).  Wil jij dus de baas van elk festival worden dit jaar? Of wil je met jouw vriendengroep een onvergetelijke indruk op iedereen achterlaten, dan zijn de foute festivalshirts van Superfout een goed begin! Op deze pagina zie je alvast een paar hele leuke voorbeelden van onze festivalshirts staan. Wil je echter een ander festivalshirt kopen, neem dan eens een kijkje in onze complete catalogus festivalshirts.

24.95 incl btw.
Sale!
Oorspronkelijke prijs was: €24.95.Huidige prijs is: €14.95. incl btw.
Sale!
Oorspronkelijke prijs was: €24.95.Huidige prijs is: €19.95. incl btw.
24.95 incl btw.

Kattenshirts

Voor een kattenshirt hoef je geen poezenliefhebber te zijn. Onze festivalshirts met kattenthema zijn al jaar en dag een favoriet van onze klanten, en als je hierboven kijkt begrijp je al snel waarom..ze zijn écht superleuk al zeggen we het zelf! Elk jaar voegen wij weer een groot aantal foute kattenshirts toe aan onze collectie, zo ben jij er elk jaar van verzekerd dat je in een exclusief festival shirt kan rondlopen. Benieuwd naar de laatste nieuwe modellen? Hierboven staan er alvast vier, maar je kan ze altijd allemaal bekijken door te klikken op ‘bekijk alle kattenshirts

24.95 incl btw.
24.95 incl btw.
24.95 incl btw.

Festivalshirts maken je blij

Superfout heeft één missie: met onze kleding willen wij alles weer wat kleurrijker maken en er voor zorgen dat mensen een glimlach op hun gezicht krijgen. Wij proberen er dan ook alles aan om onze festivalshirts de leukste foute prints te geven. Voor het designen van onze foute shirts hebben wij dan ook maar één regel… Vinden we het leuk en laat het ons lachen. Is het antwoord op beide deze vragen ja, dan gaan wij er voor zorgen dat dit design op een festivalshirt of foute trui wordt geprint. Zoals je al op deze pagina kan zien staat er veel leuks tussen. Van festivalshirts met lama’s en regenbogen tot shirts met Kim Jong Un… Kan het nog fouter?

De vrolijkste shirtsBekijk alle festivalshirts

Sale!
Oorspronkelijke prijs was: €24.95.Huidige prijs is: €14.95. incl btw.
24.95 incl btw.

Groepskorting

Wil jij dit jaar een onvergetelijke indruk maken met jouw vriendengroep en het middelpunt van elk festival worden? Dat begrijpen wij wel! Liters gratis bier en oneindig aandacht is natuurlijk nooit verkeerd! Voor alle groepen die uit meer dan 7 mensen bestaan kunnen wij groepskorting aanbieden. Zo sta jij met je maten/vriendinnen in de leukste festivaloutfit en hou je nog wat geld over voor een extra drankje.

Hoe kom je in aanmerking voor groepskorting?

Heel simpel! Stuur even een mailtje naar info@superfout.nl of stuur ons een berichtje via het contactformulier. In dit mailtje zien we graag staan welke modellen en in welke maat je deze festivalshirts wilt. Zodra wij jouw mailtje hebben ontvangen zullen wij proberen om binnen 24uur een superscherpe offerte naar je toe te sturen!

Maatwerk

Het kan altijd zo zijn dat je graag een nóg exclusiever shirt wilt dan Superfout op dit moment al aanbied.Geen probleem! Wij nemen ook maatwerk aan! Wat houdt dit in? Heel simpel: jij geeft ons de foto die je graag op een shirt of trui wilt hebben, wij kijken of het mogelijk is en vervolgens laten wij deze voor je maken door onze leverancier. De levertijd voor dit exclusieve maatwerk bedraagt ongeveer een maand.

Hoe kan je het maatwerk aanvragen? Stuur even een mailtje naar Info@superfout.com of spreek ons aan via de chat, en wij gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen.