Maak jouw festival outfit compleet bij Superfout

Geen festival outfit is compleet zonder festivalshirt.

24.95 incl btw.
Sale!
Oorspronkelijke prijs was: €24.95.Huidige prijs is: €14.95. incl btw.
24.95 incl btw.

Festival shirts

Wat is een festival outfit, en hoe zorg je dat hij opvalt? Met een kleurrijk en grappig festivalshirt van Superfout natuurlijk! Onze unieke t-shirts geven jou net die extra toffe look op elk feest. Iedereen heeft dankzij jouw festival outfit gelijk door dat jij bent gekomen om te feesten! Ondanks dat resultaten uit het verleden niet garant staan voor de successen van de toekomst, is onze ervaring dat tijdens het dragen van de festival outfits er regelmatig een gratis biertje aangeboden werd aan ‘die gozert met dat vette festivalshirt’ en dat wij een stuk meer aandacht kregen dan met een normaal saai zwart shirtje. Ideaal!

Groepskorting

Wil jij met een hele groep in een de leukste festival outfit lopen, of ben je op zoek naar lekkere foute feestkleding voor bijvoorbeeld het foute feest? Bij Superfout geven wij maar al te graag korting aan mensen die in groepsverband een festival outfit kopen! Om het voor jou ook lekker makkelijk te houden hoef je er vrijwel niets voor te doen! Stuur ons gewoon even een mailtje met welk(e) model(len) je graag wil bestellen en hierbij de aantallen en maten. Vervolgens gaan wij voor je kijken of wij er een mooie prijs van kunnen maken! Je zult in ieder geval altijd binnen 24uur een antwoord van ons krijgen per email met een hele mooie offerte.

Vind je het leuk om met je hele groep op onze instagram langs te komen en jouw festival outfit the showen? Stuur dan gerust even een groepsfoto met jullie foute shirts naar ons toe, of tag ons op instagram (@superfout) en wij zullen hem reposten op ons kanaal voor je.

No images found.

Festival truien

Soms kan het een beetje fris worden op een feestje. Wat doe je dan? Je super toffe foute shirt wil je natuurlijk niet uit doen! Gelukkig bieden wij ook foute truien aan binnen ons assortiment! De foute truien zijn gemaakt van een stof die wij polykatoen hebben genoemd. De truien zijn heerlijk warm in de winter, en niet veel te warm in de zomer. Geweldige festival sweaters dus voor elk feestje wat nét iets te lang doorgaat waardoor het buiten te koud is voor een t-shirtje.

34.99 incl btw.
Sale!
19.9534.99 incl btw.
Sale!
19.9534.99 incl btw.

Vandaag besteld, morgen in huis

Voor alle producten bij Superfout, en dus ook de festival kleding geldt: Vandaag voor 16:00 besteld, morgen in huis!* Bestel jij dus op maandag – vrijdag jouw festival outfit bij Superfout, dan kan je hem de dag erna al aan! Is dat even mooi meegenomen.

*Let op: Voor de levering van onze kleding zijn wij afhankelijk van postNL. Wij zullen er alles binnen onze macht aan doen om jouw shirt op tijd op de bus te doen. Het kan echter zo zijn dan door een vertraging bij postNL de verwachtte leverdatum niet gehaald wordt. Excuses hiervoor.