Superfout in de media

Hieronder zie je een paar voorbeelden van leuke acties waarbij Superfout.nl betrokken is geweest. Heb jij een leuke actie of heb je een leuk evenement en wil je een samenwerking met Superfout.nl aangaan? Stuur gerust een mailtje naar info@superfout.nl!

De Lama’s <3 SuperFout

Met een naam als de Lama’s ben je natuurlijk al aan het goede adres bij Superfout.nl. Mede dankzij socialmedia Eindbaas Stefan de vries (klikkerdeklik voor zijn instagram) wisten de Lama’s deze geweldige Lama kersttruien te vinden. Wat eigenlijk bedoelt was als een grapje voor één van Stefan zijn nieuwe video’s mondde uit tot iets waar zelfs wij niet van hadden kunnen dromen: De lama’s vonden de truien zo vet dat ze deze mee namen naar Radio 538 voor Coen en Sander en zelfs nog even in RTL Boulevard deze geweldige truien wisten te showen. Bij deze willen wij de Lama’s en Stefan bedanken, Wij hebben er in ieder geval flink van genoten om onze truien in het wild te zien!

3FM Serious Request – Foute kersttrui domien

In een samenwerking voor het glazen huis 2016 heeft Superfout.nl samen met 3FM een foute kersttrui laten maken voor Domien die op dat moment in het glazen huis zat ‘opgesloten’. Fouter kan het bijna niet! Deze trui is uiteindelijk geveild voor maarliefst €410!  Een verschrikkelijk mooi bedrag waar hopelijk veel mensen mee geholpen zijn.

Namens Superfout.nl willen wij jullie bedanken voor jullie bijdrage aan dit mooie project!

Ook in 2017 was Domien te bewonderen in een geweldige creatie van Superfout!

 

Tele 2 – Hoe dan? – Haaienpakje van de kat

Tijdens de relclame van Tele 2 is er een kat te zien met een haaienpakje aan, en laat superfout nou niet alleen de expert zijn op het gebied van foute kleding voor mensen, maar ook voor dieren dankzij onze zustersite http://www.doggystyles.nl! Zo loop jij niet als enige in een foute outfit, maar kan je dit samen doen met je trouwe viervoeter of knuffelkat!

Cosmo Girl!

De Cosmo Girl! had een leuke pagina vol crazy cat lady spullen. Uiteraard mocht Superfout.nl daar niet bij ontbreken!

Linda.nl – Win een Superfout.nl kersttrui!

Linda.nl was zo onder de indruk van onze  kersttruien dat ze er maar al te graag een lezer/lezers mee blij wilde maken. Samen met linda zijn we dus in de pen geklommen en hebben wij een mooie kersttrui weggegeven!

ABN AMRO

ABN AMRO leek het leuk om tijdens warme truiendag een warme trui weg te geven aan een gelukkige winnaar(es). Ook hun begrepen maar al te goed dat je voor een lekkere foute trui naar Superfout.nl moet gaan!

 

Bloggers en social media

Één ding is zeker, zonder onze leuke fanbase hadden wij er nooit geweest, en wij vinden het elke keer weer geweldig als wij een blogger, BN-er (of BB-er) in onze toffe kleding zien! Natuurlijk mogen wij deze mensen niet vergeten in deze lijst van media aandacht die Superfout over de jaren gehad heeft!

De eeste Superfout.nl fan: @glam_elfi

Toen Superfout.nl net nog in de kinderschoenen stond werden wij benaderd door @glam_elfi, een vlaamse modeblogster en allom toffe dame. Ze was helemaal verliefd op onze truien, en dan grumpcat in het bijzonder.
Natuurlijk mochten de foto’s van deze toffe instagram influencer met onze trui niet ontbreken aan deze lijst, wat we blijven het tof vinden om ze te zien! Wil jij deze toffe grumpy cat trui ook hebben? Klik dan hier

Nederhop icoon Lange Frans

Altijd leuk om bekende Nederlanders in kleding van Superfout.nl te zien, zo waren wij ook heel blij om deze foto van Lange Frans in een foute kersttrui langs te zien komen bij ons op Facebook. Wat een baas! Ben jij ook opzoek naar deze toffe kersttrui? Die kan je hier vinden

Jill van Dooren (crocojill)

Lipstick Mamma’s.nl – De leukste foute Kersttruien van 2016

Kersttrui nodig, dan ga je naar superfout.nl! Zo vinden ook de lipstick mamma’s die een leuk artikel over de kersttruien van Superfout.nl schreven!

Zo Sammie enzo – Van grumpycat shirt tot foute kersttrui

(Mode) blogster Sammie heeft een leuk stukje geschreven over Superfout en had een leuke shoot met één van onze grumpcat shirts; maar daar stopte het natuurlijk niet! Sammie schreef ook nog eens een blogje over onze foute kersttruien! Dat vinden wij natuurlijk superleuk!

TheDudes.nl – Foute kersttruien test

Flabber.nl was op zoek naar de foutste kersttrui van Nederland, en waar kom je dan uit? Bij Superfout.nl natuurlijk!

“SuperFout is de webshop voor, zoals de naam al zegt, het shoppen van foute shirts en truien. Altijd al op zoek naar een foute kattentrui? Dan zit je zeker goed bij de webshop SuperFout. Het aanbod van SuperFout bestaat voornamelijk uit de meest lelijke, verschrikkelijke, vrolijke, en foute truien en T-shirts. Een kat op een eenhoorn, grumpy cat en heel veel regenbogen en galaxy prints: je vindt het allemaal bij SuperFout. De truien van SuperFout zijn ook nog eens kreukvrij, dus dat is natuurlijk helemaal mooi meegenomen”

Youngfashionblog

“Deze webwinkel is dé aanbieder van de leukste truien en t-shirts. Superfout.nl beschikt over de meest verschrikkelijke, lelijke, vrolijke en foute truien en t-shirts. Bij SuperFout kun je alles vinden als het maar met foute printjes te maken heeft zoals de Stardrugs trui en de Unicorn Cat trui. Voor vrolijke kleurtjes en grappige teksten op de trui ben je bij SuperFout.nl aan het juiste adres. Ze hebben een uitgebreid assortiment met galaxy producten en een groot aanbod aan kreukvrije truien die je niet hoeft te strijken. Je kan tevens een eigen design op een trui laten printen bij SuperFout.nl! Wat wil je nog meer? Hoogstwaarschijnlijk korting! Ook dat is geen probleem! Met de code ‘KORTINGSCODE’ krijg je 5% korting op je gehele aankoop!”