Print nu ook je eigen design op de truien van Superfout!

Heb jij altijd al je eigen, speciale trui of t-shirt willen hebben? Een design wat alléén jij draagt? Of misschien wil je wel voor heel je voetbal team een eigen voetbalshirt laten drukken… Dat is nu bij Superfout ook mogelijk!
Bij superfout kunnen wij jou eigen design op een tui laten drukken! Stel je eens voor wat een toffe dingen je daar mee kan doen! Je kan bijvoorbeeld je eigen kat of hond op je trui of shirt laten zetten! Dat is nog eens uniek!

Behalve shirts leuke funshirts en truien drukken wij ook tshirts voor e-sports teams (gaming jersey’s), voetbalteams en voor sportclubs. Vraag gerust eens naar alle mogelijkheden! Zelfs personalisatie (nickname, rugnummer, koosnaampje..) is mogelijk op de shirts! Stuur gerust een emailtje naar info@superfout.nl om de mogelijkheden te bespreken!

Wat kost het?

Voor een prijsopgaaf kan je het beste even mailen met info@superfout.nl. Het is namelijk heel moeilijk om een prijs te bepalen als wij het design nog niet gezien hebben, en niet weten hoeveel truien of t-shirts je nodig hebt. Éen ding kunnen wij in ieder geval garanderen: Wij zullen er alles aan doen om jou de allergoedkoopse oplossing te geven! Dit soort leuke geintjes moeten natuurlijk wel betaalbaar blijven!