Feestkleding koop je bij Superfout.nl

Wil jij shinen in de leukste feestkleding? Dan heeft superfout een geweldig aanbod festivalshirts en foute truien voor je! Wij weten zeker dat jij op elk feest het middelpunt van de aandacht wordt!

Foute festival shirtsBekijk alle festivalshirts

NIEUW!
24.95 incl btw.
NIEUW!
24.95 incl btw.
NIEUW!
24.95 incl btw.
24.95 incl btw.
24.95 incl btw.
24.95 incl btw.
24.95 incl btw.

Feestkleding voor de zomer

In de zomer is het festivalseizoen en welke gelegenheid is er beter om jouw foute shirt aan te doen dan bij een festival? Op een groot feest is het buiten het checken van de artiesten vaak zien, en vooral gezien worden. Natuurlijk wil jij dan op je allertofst er uit zien! Met de festivalshirts van Superfout weet je zeker dat iedereen zijn aandacht op jou/jullie zal vestigen! De feestkleding van Superfout is lekker opvallend en heeft de allertofste designs zodat wij zeker kunnen zijn dat de feestkleding van Superfout elke dag veranderd in een feest!

34.95 incl btw.
Sale!
Oorspronkelijke prijs was: €34.95.Huidige prijs is: €29.95. incl btw.
34.95 incl btw.
Sale!
19.9534.99 incl btw.
Sale!
19.9534.99 incl btw.
Sale!
19.9534.99 incl btw.
34.99 incl btw.
34.99 incl btw.

Maak jouw festival outfit compleet met een foute trui

Soms is het op een feest net iets te koud buiten om lekker in je t-shirtje te staan. Wat doe je dan? Een trui aantrekken natuurlijk! Een ‘normale’ trui is alleen veel te saai voor iemand zo tof als jij… Daarom trek jij voortaan alleen nog jouw foute truien aan! Superfout heeft een breed aanbod met foute truien binnen de  collectie feestkleding. De foute truien zijn gemaakt van polykatoen, dit zorgt ervoor dat ze lekker dun zijn, maar wel goed hun warmte kunnen vasthouden. Door hun dikte zijn ze lekker makkelijk mee te nemen naar elk feest, ideaal toch?

Feestkleding voor het foute feestBekijk al onze feestkleding

24.95 incl btw.
24.95 incl btw.
24.95 incl btw.
Sale!
Oorspronkelijke prijs was: €24.95.Huidige prijs is: €14.95. incl btw.

Kleding voor het foute feest.

Natuurlijk is de feestkleding van superfout uitermate geschikt voor elk fout feest. Of je nu naar een festival gaat of naar ‘het’ foute feest van Q-music, onze foute kleding zal er voor zorgen dat jij overal voor de dag kan komen! Of je nu een kattentrui aantrekt of een lekker festival shirt, alles zal je geweldig staan! En denk je dat het je niet leuk staat? Ach dat is toch het voordeel van ‘foute kleding’ en feestkleding, dat moet juist fout staan!