Gebreide kersttrui kopen? Superfout.nl!

Nu ook de leukste gebreide kersttruien voor heren, en dames te koop!

Elk jaar heeft Superfout.nl weer de leukste truien met kerst te koop voor onze klanten, maar na jaren ervaring te hebben gedaan met polykatoenen truien (waarop wij nóg foutere prints kunnen zetten) merkte wij toch dat er ook vraag was naar een foute gebreide kersttrui.
Natuurlijk stellen wij jullie, als onze klant niet graag teleur, en doen wij alles om de service van Superfout nóg beter te maken, dus hebben wij er voor gekozen om onze meest populaire modellen nu ook in een gebreide kersttruien variant aan te bieden. Hoe vet is dat?! Deze truien worden gemaakt van 100% acrylwol en zitten écht heerlijk! ze zijn zacht waar ze zacht moeten zijn en houden je lekker warm als het nodig is!

Natuurlijk houdt het daar niet op: omdat wij geen genoeg kunnen krijgen van kersttruien, hebben wij besloten om ook een paar nieuwe modellen er bij te doen, zo dat jij ook dit jaar weer de meest foute kerst trui kunt kopen! Bekijk hierboven snel onze collectie kersttruien voor heren en dames (het zijn unisex truien, ze staan dus bij dames, heren of hoe jij je ook wilt identificeren super leuk! En ja, ook als jij je liever als rendier identificeert, dan staat de trui nog steeds tof.) en zorg dat jij dit jaar op elk feest in de meest foute kerstkleding loopt!

Wat heb jij liever? Een foute kerst trui van polykatoen? Of ben jij meer fan van onze ‘normale’ truien, zoals de geweldige kattentruien of lama truien?

Wat je ook leuk vind, Superfout.nl heeft het, zie je het niet in de winkel? Stuur ons dan gerust een berichtje in de chat, dan kunnen wij altijd kijken wat wij voor je kunnen betekenen.