Kersttrui Dames

Wil jij een foute dames kersttrui kopen? Dan zit je hier op het goede adres!

34.99 incl btw.
34.99 incl btw.
34.99 incl btw.

Koop vandaag nog jouw dames kersttrui

En draag hem morgen al!

Dat wij de leukste dames kersttruien van Nederland en België hebben dat had je natuurlijk allang al gezien. Ondanks dat onze truien in unisex model gemaakt zijn om zo er voor te zorgen dat iedereen in onze toffe truien kan lopen, hebben wij wel een flink aantal truien met een vrouwlijker thema. Dit zijn dan ook onze dames kersttruien, maar ook zeker niet verkeerd voor heren om te dragen!

Koop jij op werkdagen een foute dames kersttrui voor 16.00u, dan wordt deze morgen bij jou bezorgd*

Assortiment dames kersttruien

Bij Superfout hebben wij een ruim assortiment met leuke foute kersttruien voor dames. Wij hebben bijvoorbeeld truien metkatten print, een foute kersttrui met een t-rex die bij de kerstboom cadeautjes krijgt, en zelfs een dames kersttrui met kim jong un! Voor iedereen is er een leuke kerst trui te vinden!

Onze vrolijke kersttruien met kleurrijke print zijn veelal gemaakt van polykatoen. Een polykatoen kerst trui heeft als voordeel dat hij jou op een perfecte temperatuur kan houden. Ze zijn niet te koud, maar ook zeker niet te warm. Perfect voor elke kerstborrel! Een andere reden waarom wij een groot aanbod polykatoenen dames kersttruien hebben is dat wij deze volledig kunnen bedrukken. Dit geeft ons de mogelijkheid om truien te maken die nergens anders te koop zijn en de meeste vrolijke en heldere kleuren hebben.

Draag je liever een gebreide kersttrui? Natuurlijk hebben wij deze ook in grote getale in ons assortiment. Bekijk gerust al onze dames kersttruien even.

NIEUW!
24.95 incl btw.
NIEUW!
24.95 incl btw.
NIEUW!
24.95 incl btw.
24.95 incl btw.