Het materiaal van de Superfout truien en t-shirts.

In de zoektocht naar de fijnste stoffen voor onze geweldige foute truien en shirts hebben wij over de loop van de jaren behoorlijk wat verschillende stoffen uitgeprobeerd. Helaas waren deze pogingen niet altijd succesvol, maar daar heb jij als klant gelukkig niets van hoeven te merken. Door deze zoektocht kunnen wij onze truien nu in twee verschillende stoffen aanbieden en voor onze t-shirts hebben wij een heerlijke zachte stof gevonden.

Premium Sweatstof

Polykatoen

Truien

Onze truien komen in twee soorten; 120gr polykatoen en nu ook in premium sweatstof.
“Wat is het verschil?” horen we je al vragen. De truien van polykatoen hebben een zijdezachte feel en zijn zeer elastisch, echter door zijn elasticiteit vallen deze truien heel erg ruim en voelen ze niet aan als een echte lekkere wintertrui. Hierdoor was er vanuit onze klanten vraag om een ander soort stof. Natuurlijk was dit niet voor dovenmans oren bestemd en hebben wij na lang zoeken ook de premium sweatstof aan onze collectie toegevoegd. Deze truien vallen beter, zijn een stuk zwaarder en dikker. De truien voelen heerlijk zacht aan voor die échte premium feel. Schrik niet, beide truien zijn gemaakt van 100% polyester, alleen de premium sweatstof trui kan door de mesh structuur in de trui nog lekkere ademen waardoor deze veel meer draagplezier geeft.

Mocht je willen weten hoe onze premium stof voelt; ben je bekend met de super chille bedrukte korte broeken en bedrukte truien van de H&M? Deze truien zijn gemaakt van dezelfde stof! Ze dragen echt héérlijk!

Staat er geen stof keuze bij het product, dan is deze gemaakt van polykatoen.

Tshirt Polykatoen blend

T-shirts

Al onze t-shirts worden gemaakt van een dunne polykatoen blend. Dit wil zeggen dat de shirts heerlijk zacht aanvoelen en je er niet helemaal in kapot gaat van de hitte gaat tijdens het dragen. Het draaggenot van onze shirts is tenslotte een van onze hoogste prioriteiten.

De kleding printen maakt het lastig.

Zo moeilijk zou het niet moeten zijn zou je zeggen; je kiest wat stof en gooit hier je print op. Helaas werk dit in de praktijk iets anders. Omdat wij willen zorgen dat jij een shirt of trui kan kopen zonder witte vlakken onder de oksels (wat veel gebeurt bij sublimatie print van kleding. Daarom wordt deze methode ook niet aangeraden voor volledig geprinte kleding) is het zeer moeilijk om een stof te vinden die ideaal is om te bedrukken. In onze fabriek moet namelijk een stof worden gevonden die in een héle grote printer gestopt kan worden, deze stof krijgt vervolgens in delen de print erop waarna deze uitgeknipt wordt en aan elkaar genaaid wordt.