Wat is het verschil tussen Premium sweatstof en Polykatoen?

Onze truien komen in twee soorten; 120gr polykatoen en nu ook in premium sweatstof. Sweatstof kan gemaakt worden van verschillende stoffenblends, die van ons is gemaakt van 100% polyester, maar laat je niet afschrikken, het is niet van dat vieze spul waarvan sportshirtjes gemaakt worden, het moet natuurlijk wel premium blijven!

“Wat is het verschil?” horen we je al vragen. De truien van polykatoen hebben een zijdezachte feel en zijn zeer elastisch, echter door zijn elasticiteit vallen deze truien heel erg ruim en voelen ze niet aan als een echte zachte trui. Hierdoor was er vanuit onze klanten vraag om een ander soort stof. Natuurlijk was dit niet voor dovenmans oren bestemd en hebben wij na lang zoeken ook de premium sweatstof aan onze collectie toegevoegd. 

Mocht je willen weten hoe onze premium stof voelt; ben je bekend met de superchille bedrukte korte broeken en bedrukte truien van de H&M? Deze truien zijn gemaakt van dezelfde stof! Ze dragen echt héérlijk!

Premium Sweatstof

Omdat er veel vraag was vanuit onze klanten voor een dikkere en nóg zachtere stof hebben wij na veel bloed, zweet, en een handjevol tranen ons onderzoek eindelijk kunnen afsluiten. We hebben hem gevonden; de fijnste stof waarin je ooit een foute trui zal vinden!

De premium sweatstof voelt heerlijk zacht aan en door de manier waarop de stof gemaakt is laat deze ook nog eens heel veel lucht door waardoor je er niet in gaat lopen zweten! Ideaal voor elk feestje!

Polykatoen

Deze mix van polyester en katoen voelt zijdezacht aan en zorgt ervoor dat de print op de trui er goed uitkomt. Echter door zijn elasticiteit vallen deze truien erg ruim uit. Hierdoor raden wij dan ook iedereen aan om onderstaande maattabel goed in de gaten te houden bij het bestellen van deze producten. Het kan zomaar zijn dat je één of misschien wel twéé maten kleiner moet bestellen dan je gewend bent!