Laatste Nieuws

We proberen onze winkel tijdens deze periode op een goede en veilige manier draaiende te houden, zodat jij toegang houdt tot de artikelen die je het hardst nodig hebt. We doen er alles aan om 24/7 online beschikbaar te blijven en artikelen snel en veilig te laten leveren. De bezorgers houden afstand of zetten bestellingen bij de voordeur om fysiek contact te vermijden.
 
Door de toenemende online vraag naar artikelen in de huidige situatie kan je pakket helaas vertraging oplopen door de extreme drukte bij PostNL. Hou rekening met een vertraging van 3-4 dagen. Het kan dus voorkomen dat jouw super toffe kersttrui pas ná kerst aankomt. 
 
 • Update 23.12.20 – Alle zendingen tot het moment van schrijven (16:00u) zijn door ons verwerkt en aan PostNL meegegeven. Deze zijn op hun beurt druk bezig om alle zendingen (maar vooral de oude zendingen) te verwerken. Wij hopen dat het grootste deel van al onze zendingen welke nog onderweg zijn spoedig verwerkt worden.
  Let op: Door de extreme drukte bij PostNL en het te kort aan personeel liggen er landelijk nog een paar miljoen pakketten nog te wachten op hun eerste scan. Tussen deze pakketten zit ook een klein deel van onze zendingen. Tot een pakket zijn eerste scan in het sorteercentrum krijgt blijft de status van het pakket als “Nog niet ontvangen door PostNL” ondanks dat dit wel het geval is.

 

 • Update PostNL 22.12.20 07:03 – PostNL heeft hard doorgewerkt vannacht. Een groot deel van onze zendingen is vannacht verwerkt. Zit die van jou hier niet tussen? Hou de track and trace code goed in de gaten. PostNL heeft aangegeven dat deze maandag een record aantal zendingen zijn ingeleverd, een vertraging is dus helaas onoverkoombaar. 
 • Update PostNL 21.12.20 17:00 – Alle bestellingen tot 21-12 17:00u zijn meegegeven met PostNL. Hou de track and trace code goed in de gaten om de laatste status van jouw pakket te weten.
 • Update PostNL 21.12.20 09:15 – PostNL: We blijven ons met man en macht inzetten om zoveel mogelijk ontvangers blij te maken met de bezorging van hun pakket. Dagelijks bezorgen we inmiddels 1,7 miljoen pakketten. Daarbij moeten we ons iedere dag aanpassen aan de veranderende omstandigheden. De veiligheid en gezondheid van onze collega’s, klanten en partners blijft daarbij voorop staan
 • Update PostNL 17.12.20 09:38 – PostNL geeft aan dat door drukte zij nog niet alle pakketten hebben kunnen verwerken. Ze zijn druk bezig om dit te doen.
 • Update PostNL 16.12.20 08:22 – Er zijn knelpunten ontstaan binnen een aantal depots, waaronder Den Bosch, Amsterdam Zuid-Oost, Goes, Amersfoort en Waddinxveen. We doen er samen met PostNL alles aan om deze pakketten zo snel mogelijk bij de klant te bezorgen.
 • Update Superfout 15.12.20 23:59 – Ongeveer 50% van onze zendingen is verwerkt. Zit die van jou er niet tussen? Hopelijk krijgt deze dan morgen zijn eerste scan.
 • Update PostNL 15.12.20 14:38 – PostNL is momenteel hard bezig met alle zendingen te verwerken, helaas komen ze er niet aan toe om alle zendingen vandaag te verwerken
 • Update PostNL 2.12.20 15:41 – NOS.nl – PostNL heeft aangegeven de maximale bezorgcapaciteit bereikt te hebben en hierdoor zendingen bij webshops te laten liggen. Gelukkig hebben wij geen last ervan dat pakketten niet opgehaald worden, maar helaas lukt het PostNL door deze extreme drukte niet om alle zendingen in het sorteercentrum te verwerken en te scannen.
 

Heb je een mailtje ontvangen dat jouw bestelling is afgerond, maar heb je nog geen track and trace code? Laatste Nieuws
Aan het einde van elke dag komt PostNL onze nieuwe pakketten ophalen, helaas heeft PostNL momenteel niet de tijd noch mankracht om alle zendingen direct te scannen. Helaas is het zo dat pas na de scan van PostNL de track and trace code actief wordt en je deze per e-mail ontvangt.
Maak je dus geen zorgen, wij zijn jouw order niet vergeten en de zending is door ons verstuurd. Jouw pakje ligt rustig te wachten in het sorteercentrum van PostNL tot hij samen met miljoenen andere pakjes -eindelijk- zijn eerste scan krijgt.

Help, mijn pakketje heeft vertraging!

Ten eerste willen we je natuurlijk bedanken dat je hebt gekozen voor onze foute kleding! Helaas kan het soms voorkomen dat een zending vertraging heeft opgelopen door de drukte bij PostNL. In het kort leggen we de stappen uit hoe het proces werkt:

1) Je zending wordt hier in ons magazijn aangemaakt met een tracking nummer, deze krijg je vervolgens per mail toegestuurd in de bevestiging.

2) Eind van de dag haalt PostNL hier de pakketten op en hoort deze de volgende dag te bezorgen

3) Zodra PostNL de pakketten na het ophalen in het distributiecentrum een scan heeft gegeven en heeft verwerkt wordt de tracking code actief.

En bij Punt 3 gaat het deze dagen helemaal mis omdat ze de extreme drukte blijkbaar niet aan kunnen om alle pakketten gelijk te verwerken wat heel erg vervelend is. Je pakketje ligt dus wel al een tijdje bij PostNL (bij ons is alles netjes op tijd de deur uit gegaan) maar zij hebben hem nog niet verwerkt. In je tracking code lijkt het dus alsof het pakket nog niet aangeleverd is maar we willen duidelijk onderstrepen dat bij ons álle pakketten op tijd de deur uit zijn gegaan. Het probleem ligt bij PostNL die deze pakketten nog niet verwerkt hebben.

Waarom verwerkt PostNL mijn pakket niet?

En nu komt belachelijke verhaal van PostNL: Zij mogen maar een bepaald percentage vertragingen hebben in hun zendingen op jaarbasis. Begin deze week zijn veel pakketten vertraagd en om te zorgen dat niet nóg meer pakketten vertraging oplopen verwerken ze eerst de nieuwe pakketten. Zo komen er niet meer vertraagde pakketten bij, maar de pakketten die al vertraging hebben worden alleen meer en meer vertraagd. “Dat is belachelijk!” horen we je al denken…. en daar heb je helemaal gelijk in helaas dat vinden wij ook. We zijn zoveel mogelijk druk op PostNL aan het uitoefenen als mogelijk om de pakketten zo snel mogelijk te verwerken, maar communicatie met hen is op het moment echt heel slecht.

PostNL zegt dat jullie mijn pakket niet hebben verzonden!

Dit horen wij helaas vaker, en dat is een punt waar de PostNL service medewerker niet goed over geinformeerd is. Je pakketje is door PostNL opgehaald en ligt in hun distributiecentrum te wachten op de eerste scan. Zodra deze scan is geweest wordt je pakketje met de tracking code actief. Zolang ze dat niet hebben gedaan zul je een melding in de tracking zien dat het pakket wel aangemeld is maar nog niet is aangeleverd.

In dit geval houdt dat in dat het dus wél bij PostNL ligt in hun verzendcentrum maar dat zij het pakket nog niet verwerkt hebben. De PostNL medewerker ziet deze melding ook en interpreteert dit als “het pakket is nog niet aan ons meegegeven” wat dus onjuist is. Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken dat wij pakketten niet verzonden hebben. Al onze pakketten zijn op de juiste dag klaargemaakt en door PostNL verzonden.

Wanneer kan ik mijn pakket wel verwachten?

PostNL geeft aan dat ze álle pakketten die besteld zijn deze week nog gaan bezorgen, dat zal inhouden dat je pakketje uiterlijk maandag komt.

Mag ik jullie hierover bellen?

Uiteraard mag je ons bellen/mailen/chatten en staan we altijd klaar om je te helpen. Helaas is bovenstaande info echt álles wat wij tot nu toe weten dus kunnen wij helaas geen extra informatie geven. Zodra er extra informatie vanuit PostNL beschikbaar is zal dat ook direct op deze pagina geplaatst worden. We raden je dus aan (hoe vervelend het ook kan zijn) om rustig af te wachten.

We snappen dat je heel boos en teleurgesteld kan zijn dat dit zo loopt, en dat zijn wij ook. Alsnog willen we jullie alvast een hele fijne feestdagen toewensen en we hopen dat je pakketje echt op tijd komt en PostNL zich gaat houden aan hun gemaakte beloftes.