Ugly Christmas Sweater

Als je op zoekt bent naar een ugly christmas sweater, dan ben je bij superfout aan het goede adres! Bekijk ze snel hieronder!

Sale!
24.95 incl btw.
39.95 incl btw.
39.95 incl btw.
Sale!
24.95 incl btw.
Sale!
29.95 incl btw.
Sale!
19.95 incl btw.
34.99 incl btw.
39.95 incl btw.
39.95 incl btw.
39.95 incl btw.
34.99 incl btw.
34.99 incl btw.
34.99 incl btw.
34.99 incl btw.
34.99 incl btw.

Zoek jij nog een Ugly Christmas Sweater ( Ugly Xmas Sweater )

Bij SuperFout geloven wij al jaren in de foute kersttrui (ook wel ugly sweater genoemt), Elk jaar hebben wij dan ook de leukste kersttruien van Nederland te koop! Hieronder zie je een overzicht van onze ugly christmas sweaters uit de collectie van 2015.
Natuurlijk komt SuperFout ook in 2016 met een nieuwe lijn ugly x-mas sweaters! De designs van deze truien zijn nog even geheim maar zullen ruim voor de kerst alvast online staan.

Wat is er zo leuk aan een ugly christmas sweater?

De foute kersttruien hype is uit Amerika (daar ook wel bekend als de Ugly Christmas Sweater, of Funny Christmas Sweater) komen aanwaaien en is sinds een paar jaar ook in Nederland een begrip aan het worden. Het principe is vrij simpel: je zoekt de lelijkste, foutste, of misschien wel grappigste trui uit die ‘toevallig’ en kerst thema heeft. Vervolgens doe je deze foute kersttrui aan naar je kerstborrel, kerstfeest of kerstviering en je steelt de show.
Bij sommige bedrijven hebben zelfs hele competities waarbij je iets kunt winnen als je dé foutste kerst trui aan hebt! Natuurlijk wil SuperFout je hier bij helpen! Wij hebben een assortiment vol ‘ugly’kersttruien! Sterker nog; wij zijn van mening dat wij niet alleen de meest ugly christmas sweaters van Nederland in ons assortiment hebben (en de goedkoopste), maar ook dat jij elke ugly x-mas truien wedstrijd kunt winnen met onze foute kerstruien!

Neem onder deze pagina alvast even een kijkje naar de christmas sweaters die wij in 2015 in ons assortiment hadden, de kans is groot dat wij deze modellen ook weer in 2016 zullen aanbieden! Welke nieuwe foute christmas sweaters hier aan toegevoegd gaan worden dat is nog even een verassing…..

Bestellen?

Zie jij hieronder een ugly xmas sweater uit die je graag wil bestellen? Geen probleem! Stuur even een mailtje naar Info@superfout.nl, of neem contact met ons op via de chat (rechtsonderin de website) en wij zorgen ervoor dat jij deze kerst dé foutste trui hebt die er in Nederland te vinden is!

Wil je de ugly christmas sweater liever als cadeautje geven? Ook dit is geen probleem bij Superfout! Geef het even aan bij je bestelling, en wij pakken de christmas sweater leuk voor je in!